- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Belföld
Szerelmes Szívek 2006
Szandi slágere trendi tálalásban
/2006-08-11/  << Nyomtatható verzió >>
Szandi szeptember végén új nagylemezzel jelentkezik, amelyről ízelítőként a „Szerelmes szívek 2006" című sláger jelent meg kislemezen.

Szerelmes szívek – a felvétel, amit senkinek sem kell bemutatni. A Fenyő Miklós által írt nóta, nem csak az énekesnő 1991-es önálló albumának címadó dala volt, hanem az azonos néven bemutatott mozifilm címe is, amire az adott évben több, mint egymillióan voltak kíváncsiak.

Az egykoron sikerre vitt dal teljesen új stílusban a 2006-os trendnek megfelelően szólal meg, de nem csak a hangszerelésre érdemes odafigyelni, hanem Szandi érett hangjára is.

A „Szerelmes szívek” a maxilemezen négy különböző változatban hallható: rádió verzió DJ Harmath munkája, a második és a harmadik verziót, azaz a rádió- és a club mixet, Spigiboy és DJ Ghost készítette. A negyedik track az ifjú feltörekvő lemezlovas Deejay Sampler club változata, ami feltehetőleg a clubokba járók kedvence lesz.

Szandi új albumának munkálataiból már csak az utolsó simítások vannak hátra, ez azt jelenti, hogy a zenebarátok szeptember végén kézbe vehetik és meghallgathatják az új zenei anyagot. Egy azonban biztos, érdemes lesz beszerezni, hiszen a korongra olyan népszerű nóták kerültek fel a Szerelmes szívek mellett, mint az Álmodozás, Tinédzser l'amour, Visszavár egy szív, Jódli-dili, Minden percem a szerelemé vagy a Vaja Con Dios, Neh nah nah nah c. slágere. A fülbemászó muzsikák természetesen a mai kornak megfelelő változatban hallhatóak a legnépszerűbb lemezlovasok jóvoltából.   Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál