- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
Boney M - A jelen és a múlt összefonódása
/2004-08-26/  << Nyomtatható verzió >>
Ha másról közvetlen tudomásunk nincs is, Debrecenben mindenképpen, hatalmas siker övezte az együttes által adott koncertet, akárcsak a turnéjuk többi állomásán. A frenetikus koncert előtt a Boney M, a sajtó munkatársainak kérdéseire válaszolt. A beszélgetésen természetesen portálunk is képviseltette magát!  Miss Williamstől és a többiektől adott válaszok alapján sok olyan információhoz juthattunk a zenekar létrejöttével, működésével, sikereivel kapcsolatban, amelyeket csak a bulvárlapok hasábjain való esetleges bóklászáskor lett volna alkalmunk, és önöknek alkalma megtalálni, de természetesen igen ferdített variációban és inkább a tagok szexuális életére vonatkoznak ezek, mint munkásságukra.

A zenészek szerint, - akik már szinte híresebbek, mint elődeik - igenis van igény a 80-as évek muzsikájára. Ezért játsszák azokat a dalokat, melyeket már évtizedekkel ezelőtt, az ős Boney M is a főként fiatalokból álló hallgatóság fülébe varázsolt. Szándékosan nem újítanak, aminek több oka is van: egyrészt mert, a régi slágerekre van inkább igény, másrészt mert egy másik régi Boney M tag is alapított egy bandát Maizie-től függetlenül, ők pedig felújított és saját számokat játszanak. Sőt, a fiatalokon kívül, akiknek esetleg új lehet a zenéjük, az idősebb korosztályt is célba vehetik, a delikvensek 80-as évekbeli emlékekre apellálva. Ezért nem adnak ki lemezt sem, hiszen ahogyan Williams kisasszony fogalmazott: "A hangzás ugyanaz, az előadásmód változott". S, mint azt a koncert alkalmával volt szerencsénk látni, nem a levegőbe beszélt: még a hangszeres kíséret nélküli dalok is fantasztikusak voltak, hacsak nem azok voltak a legjobbak.

A bibliográfiájukat tekintve, - mint az egyik frontember elmondta - 9 éve verbuválódott össze a régi-új formáció. Nehezen indultak, ám mostanra sikert sikerre halmozva felverekedték magukat a zenei élet élvonalába. Emellett pedig elválaszthatatlan barátság szövődött közöttük, amely jó hatással van az alkotásaikra is. A közös zenélés előtti civil foglalkozásukkal kapcsolatban elárulták, hogy a legtöbben színésznek készültek. Érdekességként megemlíthető, hogy az együttes egyetlen férfi tagja viszont a politológia és a tudományok köré készült fonni élete fonalát, de a zenekarral eltöltött évek során (mindannyiunk örömére) rá kellett jönnie, hogy a muzsikus a neki való foglalkozás.

Mindannyian rajonganak a sportért, és ha zsúfolt napirendjük engedi, szívesen szurkolnak hazájuk sportolóinak, akik már eddig is igen eredményesnek bizonyultak az olimpiai játékokon. Az itteni koncert után folytatják a turnéjukat, melynek következő állomásai: Svédország, Ausztrália és Malaysia. Ígéretet tettek azonban, hogy mindenképpen ellátogatnak még kis hazánkba, hiszen amellett, hogy minden meghívásnak szívesen eleget tesznek, egybehangzó véleményük szerint Magyarország, és azon belül Debrecen is lenyűgöző. Bármikor visszajönnének ide, akár mint magán ember is! Szeretettel várjuk őket!

-Kántor-

  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál