- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce




 
Kezdõoldal - Életmód - RecepTúra
Tonhal saláta
/2005-01-06/  << Nyomtatható verzió >>

Hozzávalók 4 személyre:

(elkészítése 15 perc)
-40 dkg tonhal
-20 dkg sárgarépa
-15 dkg póréhagyma
-2 db paradicsom
-1 fél kígyóuborka
-1 fél fej káposzta
-1 fél citrom
-balzsam ecet
-salátalevél



Elkészítése:
A megmosott zöldségeket felvágjuk, értelemszerűen a paradicsomot cikkekre, az uborkát és a répát félkarikára, a póréhagymát karikára, a káposztát pedig vékony csíkokra.
Mindezt balzsam ecettel meglocsoljuk, majd alaposan összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a tonhalkonzervet, végül ízlésesen tálaljuk.

Jó munkát és jó étvágyat kívánunk!

Az ételek elkészítésében együttműködő partnerünk a Cívis Étterem!

  Kapcsolódó cikkek
- Újvilág
- Carbonara spagetti
- Csirkemell zöldségbundában
- Sült banán csoki-köntösben
- Göngyölt sertéskaraj
- Csirkemell íjászmester módra
- Sült sertéskaraj, párolt almás - vöröskáposztával és hagymás burgonyával
- Fogasfilé baconos-cukkínis raguval
- Kacsamell burgonya bundában, friss saláta ágyon
- Fogastekercs zöldborsómártással és pikáns burgonyacsónakkal
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál